Marjan Šarec snuje načrte! Spet se vidi v vladi?

slika: fotomontaža, demokracija
Marjan Šarec kuje načrte za po volitvah. Vidi se spet v vladi.

Nekaterim politikom res ne manjka smisla za humor. Še posebej če s bivši v dobesednem pomenu besede. BIVŠI humorist, BIVŠI župan in BIVŠI premier.

Marjan Šarec se spet vidi v vladi?

Glede na Šarčeve neumnosti, ki jih klati v parlamentu in njegove napovedi, ki vedno zgrešijo cilj, bi lahko  dodali, da bo šarec po volitvah tudi BIVŠI poslanec. Glede na silno hvaljenje na družbenih omrežjih bi lahko rekli, da se Šarec vidi v novi vlogi predsednika vlade. Pa čeprav še ni pobral puške, ki jo je vrgel v koruzo. 


Tako pa si Šarec delo po volitvah: “Po volitvah sledi najprej zamenjava nekompetentnih kadrov, pregled javno finančne slike in sestava proračuna na realnih osnovah, vrnitev zunanje politike na normalno, evropsko pot in zlasti vrnitev kompetentnih kadrov v vrstah policije, da bodo preiskali gospodarski kriminal, ki ne sme zastarati. Policija ne sme biti strankarsko politično vodena, temveč mora biti v službi ljudi. Kar se pa nakupov v zdravstvu tiče, nimamo prav nobenih težav s tem, kar predlaga dr. Noč in njegova skupina. Žal so v preteklosti stavili na napačne, a tega se ne da spremeniti. Lahko pa delamo drugače v prihodnje.

Tako klati nebuloze Marjan Šarec, kateremu po javnomnenjskih ne kažejo prav dobro. V bistvu se bo stranka LMŠ po javnem mnenju ljudi, zelo težko uvrstila v parlament. Še posebej, če se na levem polu odpre nova politična stranka Igorja Zorčiča in njemu podobnih. Tako hvaljenje Šarca, v vlogi Serpentinška, zato zares ni najbolj na mestu. 

Ne pozabimo, kako deluje Šarčeva vlada:

Pa preberite še enkrat, kaj so izrekli predsedniki strank, ki si še enkrat želijo koalicijo, ob odstopu Marjana Šarca:

Dejan Židan (Socialni demokrati): “Najlažje je odnehati in pustiti pomembne projekte nedokončane.” Kdaj so izvedeli, da je Šarec odstopil? “Danes. Kot običajno koalicijski partnerji niso bili obveščeni o ničemer … “

Luka Mesec (levica): “Ta koalicija ni imela več smisla, saj se je ukvarjala le z vzajemnim komolcem in kadrovskim pogajanjem,”

Alenka Bratušek (Stranka Alenke Bratušek): »V stranki Alenke Bratušek smo razočarani, da smo kljub temu, da smo del koalicije, o odstopu predsednika vlade izvedeli iz medijev … Nekatera področja, na katerih nismo pravzaprav naredimo veliko – pravzaprav nismo naredili skoraj nič, eno od teh področij pa je zdravstvo. “

Marjan Šarec (nekdanji predsednik vlade, predsednik Liste Marjana Šarca): “… To me je navdalo z dvomi o prihodnjem sodelovanju.”

O Šarcu pa tudi dolgoletna novinarka TV Slovenija, Miša Molk:

Pa naj še kdo reče, da niso Šarčeve pobožne želje po vladanju primerne za kakšno drugačno ustanovo, kot je parlament?

P.M.

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
95%
4.1km/h
75%
18°C
20°
18°
18°
Sat
18°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.