Marjana Šarca osebno bolj motijo koprive?

Šarec marjan
zajem slike. youtube

Da se bližajo volitve v povedati tudi Marjan Šarec, ki vsak da pridno twita svoje “šarcizme” in še vedno skuša biti smešen.

ŠAREC SPET PIŠE ŠARCIZME!

S še spominjate kako se je Marjan Šarec, ko je postal predsednik vlade skrival? najprej si je na stroške davkoplačevalcev postavil zid pred svojo hišo, zatem si je nabavil blindirana vladna vozila, varnostnik mu je sledil na vsakem koraku. Tudi na neprijetna vprašanja ni odgovarjal. Bal se je male voditeljice Nove24TV in pred njo je kar pobegnil. In nenazadnje ni se upal soočiti s protestniki ki so prišli na Prešernov trg. Zanimivo pa je to, da isto sedaj očita Janezu Janši.

In kaj Marjana pravzaprav najbolj moti? “So neprijetne besede, izrečene v obraz, bolj boleče kakor tiste na spletu? Tudi name so vpili, da vedo, kje sem doma. A osebno me bolj motijo koprive, ki se skrivajo in žalijo. Če bi sešteli vse globe, ki bi jih morali dobiti JJ in njegovi lažni profili, bi bilo dovolj za 2.tir.”

In če bi si Marjan Šarec nalil kdaj čistega vina, potem bi videl, da njegove neumnosti vedno ne držijo. Poleg tega pa Janez Janša ni nikoli žalil Marjana Šarca, vse kar je povedal je res! Dejstvo le le eno drugo, resnica boli?

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.