Marko Bandeli, zavzema se za upokojence, vozi pa porscheja

Poslanec Stranke Alenke Bratušek (SAB), to je stranke, ki na brutalen način prevzema stranko DeSUS, Marko Bandelli, se po novem prevaža s športnim turbo porschejem.

TO PA JE SOCIALNI PORSCHE MARKA BANDELLIJA

Ne boste verjeli. Marko Bandelli se na “delo” v državni zbor prevaža zelo izbrano. Res je. Izbral si je nemškega športnega lepotca, (govorimo seveda o avtu) turbo porsche. Takega avta se ni sramoval še en velik borec za upokojence Karl Erjavec. Zanj se je govorilo, da je imel na kongresu, ko ga je presenetljivo premagala Aleksandra Pivec, težave tudi, ker so Slovenske novice objavile fotografijo njegovega porscheja Macana, fotografiranega na Hrvaškem, kjer ima počitniško hišo. Piše SIOL.

porsche bandelli

“Socialni” Porsche poslanca SAB Marka Bandellija, slika SIOL.

Seveda Bandelliju nismo nevoščljivi ob turbo porscheju, očitno ga je plačal s svojimi delavnimi žulji. Bolj bode v oči podatek, da se tako zelo zavzema za upokojence in ranljive skupine, sam pa se igra frajerja v belem turbo Porscheju. Spomnimo. Stranka SAB je v času, ko je vlado vodil Marjan Šarec in je bila koalicijska stranka, upokojencem obljubila “bajnih” 6,5 evra višjo pokojnino mesečno, letno 78 evrov. Pa še to le ob pogoju 2,5-odstotne gospodarske rasti. V SAB z Bratuškovo na čelu so to razglašali kot veliko zmago, upokojenci bodo “rešeni revščine”. No, njihova vlada se je kmalu poslovila, v času zdajšnje vlade pa so se pokojnine povečale za okoli 7 odstotkov, hkrati so upokojenci prejeli še dvakratni solidarnostni dodatek v času epidemije, piše portal SIOL.

Otresanje jezika v Državnem zboru, prinese očitno tudi dober zaslužek. Koliko pokojnin je vreden tak porsche, Bandelli?

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.