Marko Bandelli še vedno na državni pomoči, ker ne najde dela. Ima pa svoje podjetje!

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Podatki seznama upravičencev nadomestila po prenehanju mandata kažejo, da so v poletnih mesecih, juliju in avgustu, novo zaposlitev našli trije poslanci, ostali pa službe niso našli ali pa je sploh niso iskali in še naprej nadomestilo poslanske plače.

Večina levih poslancev je našla službe po vezah in poznanstvih v državnih podjetjih ali pri svojih ministrstvih, kjer po navadi ni važno koliko znaš, ampak le, da si naš. Pri tem so bili manj uspešni nekdanji predsednik DZ Igor Zorčič, ki bo ponovno kandidiral za župana Brežic, kjer sicer nima kakšnih pretiranih možnosti priti Ivanu Molanu, službo še vedno išče, oziroma mu je Golob (še) ni našel, Brane Golubović, kateri naj bi prav tako rad kandidiral za župana Kamnika. Brez službice je tu “lažniva Jera” Jerca Korče, tudi njej Golob še vedno ni našel službe. Tudi Aljažu Kovačiču, Igorju Pečku in Andreji Zabret, ne. Službe prav tako še nima poslanec SD Gregor Židana ter zanimivo tudi poslanec Primož Sitar ne, očitno ga v Levici niso uspeli spraviti nikamor. Se pa z iskanjem službice ne mudi dvema levima poslancema, katerima ne najdejo Golobovi službice. Jani Möderndorfer, ki lahko nadomestila prejema do maja prihodnje leto in Jurij Lep, ki bo verjetno kandidiral za župana občine Selnica ob Dravi. 

Še vedno pa bode v oči da službe še vedno nima lastnik lastnega podjetja in od volivcev pozabljeni Marko Bandelli., ki se še vedno svaljka na državne stroške, oziroma za naš denar.  Je mogoče Bandelli ugotovil, da potrebno preveč delati, da si lahko ustvari lastno plačo, ali pa je kakšen avtomobil v garaži odveč?

Službe prav tako še niso dobili Jure Ferjan, Lidija Ivanuša, Leon Merjasec, Janez Moškrič, Marko Pogačnik in Marjan Pojbič iz SDS, poslanec NSi Andrej Černigoj, poslanka Konkretno Monika Gregorič in Gregor Perič, pa poslanec SNS Jani Ivanuša ter poslanec poslanske skupine DeSUS, ki je sicer iz stranke izstopil, Robert Polnar, očitno na občini Šentjur zanj ni več dela.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
89%
1km/h
100%
14°C
16°
13°
14°
Fri
13°
Sat
12°
Sun
11°
Mon
10°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA