Maša Kociper se jezi nad traktoristi. Ni mogla normalno dihati

traktorji
shod kmetov, slika družbena omrežja

Golobava državna sekretarka Maša Kociper, veleum nekdanje stranke SAB, ki je nekoč spravljala velike krogce v male in Slovenijo prepričevala, da je občina Odranci, velika le 7 kvadratnih metrov, se jezi nad traktoristi, ki so včeraj zavzeli Ljubljano.


Veleum pameti, pri sedaj že propadli stranki SAB, Maša Kociper se je spet prebudila. No sedaj je od poslanke, ker so jo volivci zapustili, odšla v kabinet k predsedniku vlade Robertu Golobu, za državna sekretarka. Tak “veleum” je zagotovo dragocena pomoč. Tokrat se je Maša obregnila ob stavkajoče kmete, ker, kot pravi je težko dihala.

Z vsem spoštovanjem do pravice do združevanja pa vseeno ne morem razumeti zakaj so morali imeti pred Državnim zborom tri ure prižgane motorje traktorjev?? Iz njih se je valil črni dim in zrak okrog parlamenta ter v centru mesta je bil tak, da se ni dalo normalno dihati,” je Maša Kociper  zapisala na družbenem omrežju twitter. 

Očitno Maša ne ve, zakaj imajo kmetje prižgane traktorje. Pa smo Maši odgovorili kar mi, z našega portala. Če kmetje nimajo prižganih motorjev traktorji ne morejo peljati.

Se je pa pod Mašino objavo zbralo veliko nejevoljnih komentarjev. Izbrali smo nekatere od njih.

– (butalc) “Državna sekretarka v kabinetu PV, bivša poslanka, mestna svetnica MOL, sicer pa odvetnica, mediatorka, žena, mama in še kaj”, ne ve, da ne ve, da obstaja razlika med ustavljenim in parkiranim traktorjem.

– (Lota Šega) Slovenci pa že eno leto ne morejo dihati zaradi smradu, ki veje iz Golobove vlade.

– (Stane) Pojdi še v štalo, da boš občutila vonj hrane, ki jo ješ vsak dan.

– (Jan Koprivc) Prihodnjič naj pridejo škropiti gnojnico in pred parlament odložijo par ton gnoja, tako kot so to naredili nizozemski kmetje!

– (Vinko Žakelj) Mašika, ko bo drekovod začel puščati, boš videla, kaj je onesnaževanje!

– (DragiV.) Ti si pa res boga meso pa ne ješ, jajc tudi ne, solate, paradižnika, a je kaj hudo narobe s tabo Kdo pa kosi, da se ti lahko pelješ po cesti, da ni vse zaraščeno in zasanjano, v hribe greš kdaj? Nehaj z butastih pojmi!

– (Robi R.) Jaz tudi težko diham, ko gledam to vlado pa njihove nebuloze.

Kako hitro se spremeni mišljenje levičarjev, o protestih, ko jih sami občutijo na lastni koži.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

VREME

Maribor
oblačno
94%
0.5km/h
100%
13°C
14°
12°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.