Masaker sredi Beograda. Učenec izvlekel pištolo in začel streljati, več otrok mrtvih!

pištolA
slika je simbolna

Kar smo navajeni iz Amerike, se je strelski obračun v šoli zgodil tudi v Srbiji, v OŠ Vladislava Ribnikarja na Vračarju v Beogradu.

14-letni učenec je zjutraj okoli 8. ure oborožen vstopil v šolo in začel streljati. Neuradno je fant prišel v razred med poukom zgodovine in začel streljati na učence. V strelskem napadu učenca sedmega razreda OŠ Vladislava Ribnikarja na Vračarju v Beogradu je umrlo najmanj osem otrok in varnostnik šole, piše Telegraf. Številni naj bi bili ranjeni.

Neuradno je v šolo vstopil s petimi polnimi naboji, poročajo beograjski mediji. Vse skupaj naj bi trajalo okoli pet minut, strelca so policisti že ujeli in mu odvzeli prostost, po srbskih medijih povzemajo Slovenske novice.

Več o tem v spodnjem videu (prispevek ni podnaslovljen):

Oboroženega učenca so aretirali, piše Telegraf. Po pisanju srbskih medijev gre za Kosto Kecmanovića. 

video: RTS Srbija

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.