Na shodu upokojencev je bila ponovno največ žvižgov deležna prav predsednica države

Nataša Pirc Musar in Milan Kučan, slika: Demokracija
"Gospa predsednica! Tako svetovalko, kot jo imate vi, bi bil vesel tudi Hitler v tretjem rajhu!

Predsednica države, ki je obljubila, da bo predsednica vseh, je s strani upokojencev tudi tokrat dobila salvo žvižgov in neodobravanja.

Na četrtem shodu upokojencev, kateri še vedno zahtevajo višje pokojnine, so bile tokrat zahteve uperjene tudi v Natašo Pirc Musar, predsednico države, ki naj bi bila predsednica vseh. Tudi upokojencev. Verjetno pred. Tega predsednica države, kateri se v jeseni življenja prav tako obeta dobra pokojnina niti nikoli ne bo izvedela. Za povrh vsega, pa je za svetovalko v svojem kabinetu postavila Biserko Marolt Meden, ki se med drugim zavzema za avtanazijo. Torej za predčasno smrt. To udeleženci shoda upokojencev odločno zavračajo in Nataši Pirc Musar so dali odločno vedeti da so še vedno živi.


Očitno 30.000 glava množica predsednici države ne pomeni nič. Celo več, odločno zavrača zahteve upokojencev. S tem je seveda dokazala, da ni predsednica vseh, ampak je predsednica le tistih, ki so v njeni politični branži. Nič čudnega, da je bila prav ona na shodu upokojencev med najbolj osovraženimi politiki.

Predsednica “vseh” se očitno ne zaveda moči upokojencev, kajti upokojenci so tisti, kateri imajo čas hoditi na proteste, ki ne podležejo političnim kupčkanjem in ki želijo živeti v jeseni življenja. Če se predsednica, ki bi morala spoštovati vse ljudi, tega ne zaveda, je čas da odstopi. Iz predsedniške

 

VREME

Maribor
jasno
48%
2.6km/h
0%
27°C
29°
25°
26°
Mon
20°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.