Matej Lahovnik: “Bratuškova je izgubila stik z realnostjo!”

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

Neizvoljena Alenka Bratušek, ki se je po velikem porazu svoje stranke SAB, “prisvaljkala” do ministrice za infrastrukturo že razburja.

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je z nedavno izjavo, da so za zastoje na slovenskih avtocestah v veliki meri krivi vozniki osebnih vozil, dvignila veliko prahu. Kritike nanjo letijo z vseh strani, zelo oster pa je bil tudi nekdanji minister za gospodarstvo Matej Lahovnik.

Pri tej vladi se res ne ve, ali so ministri popolnoma nesposobni, ali pa jim je slava stopila v glavo. V oči bode tudi to, da je voznike osebnih vozil pozvala, naj vendarle uporabijo javni prevoz, obenem pa ga sama, kot ministrica, ki bi lahko bila zgled ostalim državljanom, ne uporablja. Še več. Tudi vozi ne, saj ima, kot ministrica svojega šoferja.

Izjave Bratuškove, s katerimi bi se kot pristojna ministrica lotila reševanja zastojev, so (pričakovano) predvsem na družbenih omrežjih naletele na precej kritik, v odzivu za novinarje pa je med ostrejšimi bil nekdanji minister za gospodarstvo Matej Lahovnik. Ta je za portal N1 komentiral, da izjave Bratuškove “kažejo na to, da je izgubila stik z realnostjo”. Na družbenem omrežju X, pa je zapisal: “Ministrica Alenka sporoča, da so zastoji na AC, ker se vozimo sami in daje zgled, saj njo vozi šofer. Alenka med vožnjo ne gleda skozi okno, zato ne vidi dolgih kolon tujih tovornih vozil!”

Neumnost Bratuškovih izjav, sicer ni potrebno resno jemati. Reva, verjetno niti ne ve, zakaj je ministrica?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.