Matjaž Nemec o mafiji. A pri SD pa naj najprej pometejo pred svojim pragom!

MATJAŽ NEMCU - Matjaž Nemec
Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Matjaž Nemec je tudi danes bruhal kup nesmislov na družbenih omrežjih. Seveda bi to zvenelo povsem drugače, če nebi prihajal prav on iz stranke Socialnih demokratov.

MATJAŽ NEMEC Z NEUMNIM ZAPISOM O MAFIJI

Pri Socialnih demokratih zagotovo ne poznajo pregovora, da je dobro naprej pomesti pred svojim pragom, preden zineš kakšno neumnost. Kaj takega Matjažu Nemcu nikoli ne uspeva. Nemcu se očitno zelo mudi na volitve. Zagotovo bi takšen intelektualec, kot je Nemec znal zasesti tudi kakšen ministrski stolček, a ministrstva za ne-intelektualnost žal nimamo.

O tem kako deluje mafija torej govori ponosni naslednik zveze komunistov. Tistih komunistov, ki so bili vedno na oblasti, mučili in ubijali nedolžne ljudi, jim kradli premoženja in nepremičnine, jih zasledovali, jim sodili brez sodnih procesov. Ali pa je Nemec mislil na mafijo, ji je v Evropskem parlamentu sprejemala podkupnino. In ko so pri nečednih poslih ujeli njihovega člana Zorana Thalerja? Je mislil to mafijo? Ali tisto, ki hodi na proteste, nosi sovražne simbole, kliče po smrti predsedniku vlade? Ali tisto ki širi smrtonosni virus naokoli? Ali pa je mislil tisto mafijo, ki ljudi, ki praznujejo božič zmerja z umazanimi živalmi?

gale fajon

Posebej zanimivo pa je, da se sedaj na veliko oglaša ta ista stranka SD, ki se je recimo ob Thalerjevi aferi s podkupninami takrat bolj kot ne, branila z molkom. Prav nič se ni oglasil intelektualec Matjaž Nemec, ki je bil takrat še Pahorjev asistent. O mafiji ni bilo takrat ne duha na sluha, Kajne Matjaž?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.