cerkev Rožnik
cerkev Rožnik

Levičarski vandali, oziroma “antikristi!” ne počivajo. S svojimi neumnostmi in packanjem po slovenskih cerkvah še vedno uprizarjajo svoje mazaške akcije. Cerkveno dostojanstvo nima miru.

Tarča levičarskih vandalov tokrat cerkev na Rožniku

Na družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija, ki kaže, da je nekdo na cerkev Marijinega obiskanja, ki stoji na Cankarjevem vrhu, nalepil podobo vodje NSi in ministra za obrambo Mateja Tonina. Ta se je že odzval na Twitterju in zapisal: “Mazaške akcije se nadaljujejo. Očitno so naši nasprotniki spoznali, da so šli s kljukastimi križi in zahtevami po smrti predaleč. To je očitno nov pristop, ki bi se mu samo nasmehnil, če ne bi šlo za uničevanje tuje lastnine in kulturnega spomenika.” In še: “Delitve, ekstremizem in sovražni govor se že udejanjajo v vandalizmu. Samo še korak dalje in bodo ogrožena človeška življenja. To norost lahko ustavimo samo skupaj. Zdravilo je v strpnosti, dialogu in sodelovanju. Strnimo vrste za Slovenijo, ne drug proti drugemu.”

Čakamo na odzive Marjana Šarca, Tanje Fajon, Luke Mesca, Alenke Bratušek, Karla Erjavca in drugih levičaskih samovšečnežev, ki so jim taka dejanja KUL, ker gre za KUL politiko. Si res to želimo?

Temu primerni so tudi odzivi na družbenih omrežjih:

PM