..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Miklavške pekarne naprej s Hlebčkom in Žitom

V eni največjih pekarn na Štajerskem je hud požar sredi junija povzročil za več kot milijon evrov škode. Posledice požara so  dokončno ugasnile pekarno z 22-letno zgodovino.

Prodajalne, ki od tedaj zaprte, pa bodo za delavce vseeno dobile srečen epilog.

Tako sta Miklavžke pekarne prevzela konkurenta Hlebček in Žito. V Hlebčku so odprli odprli že tri nekdanje prodajalne Miklavških pekarn, preostale bodo v teh dneh. Svoje štiri prodajalne odpira tudi Žito.

Kot poroča Večer, bo Žito prevzelo prodajalne v Europarku, pri TC City, v Miklavžu in v trgovini Betnavska na Taboru. Ostalih 13 prodajaln, pa gre v upravljanje Hlebčka, pri čemer bodo tisto iz Rač preselili v Radizel.

V Hlebček so sicer že prezaposlili nekaj ljudi, iščejo pa tudi nove sodelavce, in sicer voznika in slaščičarja.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.