Na zmagovalnem odru je sam zapel slovensko himno

slika je simbolične

Tudi to se zgodi, pravijo nekateri. Slovenski kolesar Matej Mohorič, ki je v letošnji sezoni dirka za ekipo Bahrain Merida, je, kot kaže v življenjski formi. Po zmagi na Binck Bank Touru je zmagal tudi na štiridnevni Dirki po Nemčiji.

To pa nebi bilo nič nenavadnega, če Matej nebi presenetil organizatorjev, ki pa slovenske himne za zmagovalca niso imeli pripravljene. Očitno so organizatorji pozabili, da lahko na dirki zmaga tudi Slovenec. Ker naše himne niso imeli pripravljene, manjkati pa seveda ni smela, sem jo kar sam zapel, je povedal Matej.

Kako je slovensko himno zapel Matej Mohorič si lahko ogledate TUKAJ

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.