Milan Krek je razkril bedo NIJZ, ki jo je vodila Nina Pirnat (SD)

Milan Krek ravnatelj(Direktor NIJZ 30. aprila 2020 -)
Milan Krek (Direktor NIJZ) slika: Demokracija

Direktor NIJZ Milan Krek je v oddaji intervju na TV Slovenija razkril vso bedo inštitucije, ki jo vodi, torej NIJZ. Kakšno zapuščino je pustila Milanu Kreku predhodnica Nina Pirnat?

Milan Krek razkril vso bedo predhodnice, nekdanjega vodenja NIJZ

Milan Krek je v pogovoru med drugim povedal, kakšnih napadov in šikaniranja je bil deležen od trenutka, ko je postal direktor NIJZ. V luči vdora protivladnih proticepilcev na RTV je opozoril, da je raperja Zlatka, ki je Kreka javno šikaniral in napadal, sodišče oprostilo, kar pomeni, da je »lov na Milana Kreka odprt«. Dejstvo, da so kmalu po začetku epidemije tarča negativnega medijskega poročanja postali tudi zdravniki, medicinske sestre in negovalno osebje, je Krek označil za skrajno žaljivo in krivično. Posledica tega je množično odhajanje prav tistih zaposlenih v zdravstvu, ki delajo s covidnimi bolniki. Direktor NIJZ z obžalovanjem ugotavlja, da je bilo za del politike in medijev med najhujšo epidemijo pomembnejše rušenje vlade kot pa spopad z virusom in varovanje življenj. Tudi zato je Slovenija plačala višjo ceno.

Milan Krek je razkril tudi vso bedo NIJZ, ki jo je ta inštitucija doživela pod prejšnjim vodstvom. Spomnimo, da je NIJZ vodila Nina Pirnat, katero je tja postavila stranka SD. V kakšnem stanju je bila NIJZ je v oddaji Intervju povedal tudi Milan Krek:

Spomnite se IZJAV Nine Pirnat ob nastopu epidemije, ko je še vodila NIJZ

Toliko o tem kakšno zapuščino nam zapuščajo kadri stranke SD! IN TI BI RADI VLADALI?

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.