Poglejte si to norost Socialnih demokratov! Nižje ne gre?

fajon sd
Vodilni, stranke SD, Slika: Nova24TV

Socialni demokrati so povsem izgubili kompas? Očitno jim za dosego svojega cilja – vladanja, pride pod roko vse prav. Preberite si to sramoto.

SOCIALNI DEMOKRATI SE SRAMOTNO NISO UDELEŽILI OTVORITVE

Željko Železnik, občinski svetnik iz vrst stranke SD, je sporočil, da se ne bo udeležil slovesnosti ob odprtju glasbene šole Zagorje ob Savi. Razlog naj bi bil očitno to, da je bila na slovesnosti prisotna tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Simona Kustec. Ta je po Železnikovih besedah v zadnjem letu in pol zapostavila izobraževalni sistem in naredila nepopravljivo škodo generacijam otrok. Seveda bi lahko tudi v času prejšnjega ministra, ki je bil iz njihovih vrst, odprli novo glasbeno šolo, a očitno ni bilo interesa.

Občinskega svetnika in sina župana Ilirske Bistrice Boruta Rojca je začudil nov standard ocenjevanja. “Ministrica Simona Kustec, v katere mandatu se je glasbena šola odprla, je zapostavila izobraževalni sistem. Minister Jernej Pikalo, v čigar mandatu se to ni zgodilo, pa je ful kul,” je začudeno ugotovil. 

Kako pokvarjen moraš biti v svoji duši, da zavrneš udeležbo na otvoritvi, samo zato, ker bo tam prisotna tudi ministroca Kustečeva. Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport je namreč pod Kustečevim vodstvom za novo glasbeno šolo v Zagorju ob Savi zagotovilo kar 998.645,50 evrov sredstev. Pod vodstvom Jerneja Pikala pa to zbrali točno 0 evrov.

In ti bi radi vodili državo?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.