Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Milan Videtič: “Golovova vlada, je vlada počitnic!”

Miran Videtič
Miran Videtič, slika Planet TV

“Če gledamo celotno vlado, bi jo lahko ocenili kot vlado počitnic. So se pa že profilirale ministrske ekipe, za katere lahko ocenjujemo, da bodo zadevam vsaj približno kos in na drugi strani ministrstva, ki sigurno ne bodo kos tej nalogi,” je dejal Miran Videtič, politični analitik in komantator za portal Siol.net.

Kot je dejalč Videtič, nekatera ministrstva in ministrice nalogam zagotovo ne bodo kos.  Kot take vidim Tanjo Fajon, Emilijo Duh Stojmenovo, Tatjano Bobnar in Dominiko Švarc Pipan. Zaenkrat so se bolj izkazale v vlogi opozicijskih poslank in estradnih zvezd. Videtič pravi, da bo moral Golob umirit strasti ministrice Fajonove, spomnimo se, ko je prvi teden skoraj zakuhala škandal s Hrvaško, in se bolj nasloniti na svetovalca za zunanjo politiko Vojka Volka kot izkušenega diplomata.

“Druga pereča tema pa je draginja, predvsem na energetskem področju. Tukaj vidim neke premike ali pa vsaj poskuse premikov premierja in resornega ministra. Uspešnost pa bomo na koncu ocenjevali odjemalci po višini položnic.” Pravi Videtič.

“Po moji oceni s strankama ekstremov, Levico in SD, mi v krizo ne moremo,” je še dejal Milan Videtič za portal Siol.net.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
6.2km/h
0%
13°C
14°
12°
14°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.