Sramota z leve! Poglejte kakšno žalitev si je dovolil Matej T. Vatovec za člane SDS! #video

tašnar vatovec
Tašnar Vatovec, slika: Regional obala

Med vodjo poslanske skupine SDS Jelo Godec in predsednico Državnega zbora Urško Klakočar Zupančič se na kolegiju vodij poslanskih skupin, ponovno zaiskrilo. Svoje je s svojo nesramnostjo dodaj še Matej T. Vatovec, vodja poslanske skupine Levica.

Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec je predsednico Državnega zbora,  Urško Klakočar Zupančič pozvala, da preneha s kršenjem 248. člena Poslovnika državnega zbora in 20. člena Zakona o poslancih ter poslanska vprašanja nemudoma posreduje naslovnikom.

Z žaljivimi izpadi pa je pričel vodja poslanske skupine Levica Matej T. Vatovec, ki naj bi bil, po novem celo kandidat za predsednika države. Dajal je, če so kolegi iz SDS-a dejansko opravili test na prepovedane droge in če vsi testi res negativni, je to vodji poslanske skupine Levica to še toliko bolj zaskrbljujoče, glede na to, kakšno je obnašanje z vidika zakonodajnih predlogov, ki prihajajo s strani stranke SDS, Na to se je odzvala Jelka Godec, ki je dejala da je tako žaljenje poslancev res nedopustno.

Se tako obnašanje zdi normalno tudi predsednici državnega zbora Urški Klakočar Zupančič? Glede na njene reakcije bi lahko dejali, da jo taka retorika celo zabava. Očitno še vedno pleše in živi v svojem svetu?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
95%
1km/h
75%
13°C
14°
12°
12°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
11°
Thu
9°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA