Minister za zdravje, po Golobovem ukazu grozil zdravnikom zaradi stavke?

bešič Loredab
Danijel Bešič Loredan, slika - zdravstveni portal

Levi mediji so se zavili v molk, pa čeprav vse kaže, da je primer Bešič-Loredana zrel tudi za policijo in državno tožilstvo. Smo morda na pragu največje afere Golobove vlade doslej.

Govorice, da je minister za zdravje in podpredsednik vlade Danijel Bešič Loredan med pogajanji o napovedani zdravniški stavki predstavnikom Fidesa dobesedno srhljivo grozil z objavo njihovih zaupnih osebnih podatkov, tudi Fursa, ker naj bi mu predsednik vlade in Gibanja Svobode Robert Golob ukazal totalno vojno proti zdravnikom, katere cilj je “osamiti ter izčrpati zdravnike in Fides”, ki so se takrat, vemo, razširile med dobro obveščenimi, se zdaj že potrjujejo kot resnične.

Premierjeve in ministrove hudobne načrte pa je prekrižala nepričakovana ekskluzivna objava pisma/prijave, ki je bila poslana na vladni generalni sekretariat. Le-ta ministra Bešič Loredana direktno obtožuje kršitve etičnega kodeksa, h kateremu so zavezani državni funkcionarji, 24. novembra pa ga je podpisal zdravnik in podpredsednik Fidesa Damjan Polh

Se je levi fašizem razširil tudi na zdravstvo?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
93%
1.5km/h
100%
-1°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA