..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ministrica Asta Vrečko dobiva grožnje. Tviteraši neprizanesljivi! Kar seješ to žanješ!

Asta Vrečko, zajem zaslona RTV

Danes sem na domači naslov, kjer živim z družino, dobila sovražno pismo zaradi združevanja muzejev. Je na twitterju potarnala ministrica za kulturo Asta Vrečko.

Muzej slovenske osamosvojitve še vedno buri duhove. razvrednotenje slovenske osamosvojitve je namreč nizkotno dejanje te vlade. A ministrici za kulturo ni bilo dovolj, da je onečastila ljudi, ki so se borili za slovensko samostojnost, ne samo da je ukinila ta muzej, ampak je danes odstavila tudi dosedanjega direktorja Muzeja novejše zgodovine Jožeta Dežmana in direktorja Muzeja Slovenske osamosvojitve Željka Oseta

“Danes sem na domači naslov, kjer živim z družino, dobila sovražno pismo zaradi združevanja muzejev. Upam, da se gospodje, ki že nekaj mesecev stopnjujejo zaostreno, hujskaško in šovinistično retoriko, zavedajo kakšne posledice imajo lahko njihove besede,” je danes na svoj twitter profil zapisala ministrica za kulturo, Asta Vrečko. Odzivi ob njenem zapisu, pa niso bili nič kaj prizanesljivi. Izbrali smo jih nekaj.

vir twitter

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
66%
0.5km/h
100%
13°C
14°
10°
13°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.