Kaj pa če je vse res? Mitja Kunstelj: “Patrik Vlačič pravi da je Gabrova nenasitna denarja in kokaina?”

slika. Žurnal24

Slovensko sceno je ponovno zatresel nov blog Mitje Kunstlja, sicer levičarskega aktivista, poznanega predvsem po žaljivih zapisih o Janezu Janšoi. No tokrat si je za tarčo izbral Golobovo ljubico in Zorana Jankovića.

Tako je zapisal Mitja Kunstel v svojem blogu Mikstone: “Nekaj bo treba priznati brez izgovorov. Naš premier Robert Golob je navaden papak prve klase. Ajde, postal je sončni kralj in padel na prvo kurbo. Tole, kar zdaj izvaja in nam kurbo servira kot odlično strokovnjakinjo za vse vladne teme, je zgodba brez primere. Po vseh kazalcih jo bo padli Bešić Loredan še začinil. Golob je izjavil, da ni tip, ki bi kontroliral besede svoje ženske? Halo? Saj si ja predsednik vlade, ne pa najemnik bordela. Namesto tega ona kontrolira njegove besede. Bivši minister SD Patrik Vlačič je povedal, da je Gabrova nenasitna denarja in kokaina. Ko ji prvič ni dal bankovcev za kokain, je bilo plesa konec. Dobesedno. Zdaj pa povsem resno in aktualno vprašanje! Ali naš predsednik vlade uživa kokain? Odgovor je pozitiven.” Je zapisal Kunstelj.

Dalje Kunstelj piše tudi o povezavi med Zoranom Jankovičem in narkomansko mafijo v Ljubljani. Piše, da naj bi bil Janković tisti, ki je za isto mizo posadil tri šefe ljubljanskih mafij in postavil nova pravila. Sestanek, naj bi se je zgodil pred leti v ljubljanski gostilni AS. En dobavitelj za vse, naj bi dejal Janković in s tem izrinil manjše dobavitelje in člane Kavaškega klana, ki so jih priročno pospravili za rešetke. Izet Rastoder naj bi tako postal glavni in edini vir za vse štiri ljubljanske mafije. Preko svojih banana transportov iz južne Amerike naj bi skrbel, da so v prestolnici Slovenije vsi vpleteni zadovoljni. Nadalje se Kunstelj sprašuje, od kje migrantom, ki v Metelkova mesto prodajajo drogo, kanal za dobavo? Kot piše, naj bi jim drogo dobavljal kar eden od Jankovićevih mestnih redarjev?

Ko prebiramo Kunstljev blog, ki ga v celoti najdete TUKAJ, nas mora resno skrbeti. Če vsaj delček napisanega drži, potem Sloveniji zagotovo ni več pomoči. Nam v bistvu res vlada mafija?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.