Nemec avto parkiral kar pred vrati gasilcev, ko so ti hiteli na intervencijo

slika PDG Bled

Gasilce prostovoljnega gasilskega društva Bled so v torek, ko se je na električni turistični vlakec na Bledu podrlo drevo, klicali na pomoč.

Namesto, da bi gasilci normalno izvozili iz svoje garaže, pa so se morali spopasti z avtomobilom znamke BMW, nemških registrskih tabel. 

»Prišel je poziv na intervencijo, ko smo odprli vrata, pa je bilo pred vrati parkirano vozilo s tujimi registrskimi tablicami. Najprej smo poskusili, ali so vrata odklenjena, da bi vozilo tako premaknili, a brez uspeha,« je povedal poveljnik gasilskega društva Domen Kunčič. Lastnika so nato iskali v bližnji okolici, a ker ga niso našli, so se morali znajti drugače, so dejali.

»Imamo posebne vozičke, s pomočjo katerih lahko premaknemo vozila. Vse skupaj nam je vzelo pet do šest minut, kar pomeni, da če bi na našo pomoč čakal nekdo, ki bi bil hudo poškodovan in bi krvavel iz kakšne velike žile, bi najbrž na kraj dogodka prišli prepozno,« je Kunčič za Slovenske novice.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.