Mladi Belokranjci z novim videospotom v katerem sta tudi Jasna Kuljaj in Dejan Krajnc!

Mladi Belokranjci so mlad in nadobuden ansambel, ki je v teh dneh izdal novo skladbo z naslovom: Hišna številka 103.

Mladi Belokranjci so fantje, ki se poznajo že od malih nog, so nemalokrat nagrajen ansambel, ki svoje oboževalce razveseljuje po vsej Sloveniji.

Tudi tokrat nas Mladi Belokranjci niso pustili ravnodušne, saj so za svojo novo polko posneli tudi videospot, v katerem sta glavni vlogi zaigrala voditeljica Jasna Kuljaj in glasbenik Dejan Krajnc.

Jasna Kuljaj in Dejan Krajnc

Jasna Kuljaj in Dejan Krajnc / Foto: PR bajta

V videospotu ne manjka strasti, vročih pogledov in zapeljevanja med Jasno in Dejanom. Več kot očitno sta se hitro sprostila in uživala v igranju.

Spevni refren in dobra energija Mladih Belokranjcev je poskrbela za novo jesensko uspešnico. Pod melodijo in aranžma se je podpisal Jaka Janc, besedilo je delo Dina Subašića.  “Pesem podarjamo vsem, ki nas spremljate, podpirate in verjamete v nas.”, so še dodali fantje.

Mladi Belokranjci / Foto: PR bajta

Mladi Belokranjci so harmonikar Patrik Luka Cekuta, kitarist Matic Pašič in basist Gašper Kralj. Fantje prihajajo iz Semiča in se dejansko poznajo že iz vrtca ali kot se radi pošalijo sami, da se poznajo že iz časov “ko so še kakali v plenice”.  Sicer se fantje zgledujejo po mladih narodno-zabavnih bandih in se tudi sami odmikajo od tradicije, čeprav med njihove vzornike sodijo Modrijani in Gadi.

Videospot je posnela produkcijska ekipa: FOLX MUSIC Television.

Vir & foto: PR bajta

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.