Mladi člani SDS Maribor Janši poklonili dres NK Maribor

Mladi člani SDS Maribor Janši poklonili dres NK Maribor

Predsednik stranke SDS in predsednik slovenske vlade Janez Janša je bil  v dnevih, ko je praznoval rojstni dan deležen številnih daril. Prav posebno je dobil iz rok Podravske regije in mladih članov SDS Maribor.


Mladi člani SDS Maribor, Janši poklonili dres NK Maribor

Predsednik vlade Janez Janša je pred tednom dni obiskal Maribor in okolico. Prav posebno dobrodošlico je najprej doživel v občini Duplek, kjer ga je pričakala navdušena množica, zatem pa še v Mariboru. Je bil pa deležen na obeh koncih deležen prav posebnih daril.

Predsednik Podravske regijske koordinacije Srečko Hvauc in predsednik SDS Slovenska Bistrica Žarko Furman, kot gostitelj srečanja sta predsedniku vlade, v imenu Podravske regije SDS poklonila unikatno darilo.

 

Luka Simonič, predsednik Mestnega odbora SDM Maribor, se je predsedniku vlade Janezu Janši v imenu odbora zahvalil za delo, ki ga vlaga v mlade in mu poklonil tudi Nogometnega kluba Maribor- Predsednik vlade je bil nad darilom več, kot navdušen. In zakaj številka 3? Luka je za naš portal povedal, da je to prav simbolna številka. Janša je tretjič predsednik vlade, poleg tega pa je trenutno v kar treh vlogah, kot predsednik stranke SDS, predsednik vlade in predsedujoči evropskemu svetu.

Darilo predsedniku vlade pa je v imenu SDS Maribor predal tudi Dejan Kaloh in sicer knjigo, biografijo Churchilla. Kot je zapisal: “Oba sta kot izjemna državnika svojo nacijo vodila čez najtežje preizkušnje in knjigo o Maistrovem boju za severno mejo – oba sta neustrašno branila svojo očetnjavo.”

A zagotovo so polne dvorane na srečanjih najlepše darilo predsedniku stranke SDS Janezu Janši.

P.M.

 

 

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
83%
2.1km/h
28%
20°C
21°
18°
20°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.