Mladi forum SD proti vrnitvi Pahorja v stranko.

Borut Pahor

Borut Pahor ima očitno težave za vrnitev v stranko SD. Po tem , ko je kot predsednik obdržal trezno glavo in deloval kot neodvisni predsednik, torej predsednik vseh, ga mladi “komunisti” nočejo.

V Mladem forumu SD, kjer imajo vse bolj komunistične prijeme s predsednikom Luko Gorškom, čelu pravijo: “V politiki je že več kot 30 let, kar je že nek pokazatelj, da bi moral oditi v pokoj. Ali pa naj gre v diplomacijo in se kjerkoli drugje bolj aktivno vključi, ne pa v naši stranki.” Prav tako so v tistih dneh na sedežu stranke zelo pogosto zvonili telefoni ogorčenih članov, vodilni predstavniki SD so morali razburjenje miriti celo na terenu, presenečeni so bili tudi v poslanski skupini. Skupni imenovalec teh odzivov je bil Pahorjev način opravljanja predsedniške funkcije. Številni so mu očitali, da je bil tiho, ko nikakor ne bi smel biti.

Očitno ponosnim naslednikom paše aristokratske drža, kjer blatijo vse kar ni rdeče. Se je pa to poznalo tudi na volitvah, saj je stranka SD, dobila sramotnih 6.69% glasov. Njihova predsednica Tanja Fajon, pa le pičlih 8.41% glasov. 

Pahorjev status v stranki SD torej zaenkrat ostaja ostal nespremenjen, torej zamrznen še eno leto. Mogoče se preveč vneti mladi “komunisti” do takrat malce stopijo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1.5km/h
100%
-1°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA