Šarec v stilu Serpentinška žaljivo nad Pirkoviča. Ta mu je vrnil milo za drago!

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

V prvi letošnji oddaji Arena na TV Slovenija, je tokrat voditelj Igor Pirkovič gostil nekdanje predsednike vlade. Med njimi dva, ki so jima volivci pokazali pot na smetišče politične zgodovine.

Tema tokratne oddaje Arena je bila. Kaj lahko pričakujemo na podlagi polletne vladavine »svobode« in kolikšno bo razhajanje med obljubami in dejanji. Je politika sposobna pokopati kakšno zamero?

V studiu so bili prisotni Alenka Bratušek, Lojze Peterle in Marjan Šarec. Nekdanjima predsednikoma vlade predvsem Alenki Bratušek in Marjanu Šarcu so politiki jasno povedali kam pašeta. Po tem, ko sta uničila vsak svojo stranko, pa sta pri Golobu vseeno dobila službe. Kajti vprašanje kdo bi ju v Sloveniji sploh zaposlil.

Si je pa ob koncu oddaja Marjan Šarec dovolil opazko, ki ne sodi v samo oddajo. Ko se je voditelj že poslovil, je dejal: “Čestitam, da nihče ni nihče odšel” a mu voditelj ni ostal dolžan in dejal: ” Ja to pa posebej vam!”

Očitno norčavi dnevi Šarca še niso minili. Kajti, ko ne bo več te vlade in se Šarec ne bo več svaljkal po ministrstvih, bo lik Serpentinška še kako dobrodošel. Za klatenje neumnosti je namreč ekspert?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
49%
3.1km/h
20%
8°C
10°
6°
6°
Wed
-1°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
2°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA