Mladi slovenski demokrati, vabijo na Ptujsko goro na mašo za domovino!

Slovenska demokratska mladina (SDM), je desnosredinska mladinska in politična organizacija, ki je aktivna že več kot kot 30 let in šteje več kot 3 000 članov. V SDM že dolgo časa gojijo domoljubje in ljubezen do slovenskega naroda in države. Prav zato je maša za domovino, gesta vredna vse pohvale.

Domoljubnost je še posebej pomembna za ohranitev in razvoj manjših narodov in kultur. SDM zato namenja posebno pozornost krepitvi domoljubja, oblikovanju, krepitvi in ohranjanju narodne identitete. Mladi v Slovenski demokratski stranki se zavedajo, da je domovina ena sama. In čeprav so se rodili že v samostojni Sloveniji, strmijo k ohranitvi vseh vrednost slovenskega naroda tudi vnaprej.

Slovenska demokratska mladina podravske in ptujske regije vas tako vabi, da se jim pridružite pri sveti maši o DOMOVINI IN MLADIH. Maša bo potekala v soboto 13.05.2023 v Baziliki Marije Zavetnice s plaščem (Ptujska gora 40, Majšperk).

Kot so zapisali, bo maša ponudila priložnost, da razmislijo o pomenu lastne narodnosti ter o tem, kako si lahko mladi aktivno prizadevajo za boljši jutri. Po končani maši bodo dan zapolnili z različnimi aktivnosti, ki jih ponuja Ptujska gora.

Na Ptujsko goro vas vabijo, Izidor Jelenc, predsednik SDM Maribor, Blaž Prelog, predsednik ptujske regijske koordinacije SDM in Gaja Omerzi, predsednica SDM Slovenska Bistrica.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.