Levičarji z nagnusno lažjo ponovno nad družino Janša!

Urška Bačovnik Janša in Janez Janša, slika, Slovenske novice

Laž je nesmrtna duša komunizma. Ta se je že dolgo nazaj prenesla tudi na Levičarje. Ob zapisu, ki je povzročil na twitterju pravo razburjenje se se to še enkrat dokazalo. Blatenje, laži, hujskanje, manipulacije. To je delo skrajnih levičarjev na družbenih omrežjih, ki imajo le en namen oblatiti družino Janša.

Najbolj nagnusna levičarska stran na družbenih omrežjih komunistična partija Slovenije, pod imenom katere se skrivajo najbolj skrajni levičarji, so se ponovno spravili nad družino Janša. Tokrat se je na omenjeni facebook strani znašlo več zapisov, ki nakazujejo na družinsko nasilje v družini Janša. Največji levičarsko protagonist in skrajnež Janez Stariha, pa tudi na twiterju opleta s svojimi lažnivimi tviti o tem.

Kot pišejo na tej komunistični strani strani naj bi, Urška Bačovnik Janša zopet dobila batine. Poudarek na zopet. Tokrat za bivšega premierja ni šlo vse tako gladko, kot v preteklih nasilnih izpadih nad njo. Nekdanja prva dama se je po neuradnih, a preverjenih informacijah, odločila podati predlog za razvezo zakona z nasilnežem Janezom Janšo. Batine so bile prehude, zato se že nekaj tednov ni prikazala na delovnem mestu v splošni bolnišnici Celje. Zate pa so zapisali, da je v torek, 25.4.2023 ob 9h zjutraj, na Okrajnem sodišču v Celju pri sodnici Tanji Kordež Bromše, vložila predlog za sporazumno razvezo zakonske zveze pod zaporedno številko I K 44271/2023.

Skrajni levičar Janez Striha se je tudi na twiterju ojunačil in že širi sovražno propagando. “Lahko kdo preveri vpisno številko in naredi cross check z vlagateljem ali se to ne da zaradi GDPR?” se je spraševal na twitterju. Zato je Starihi, kateremu očitno možgani delujejo le na levi strani odgovoril, kar Bojan Požar.  Pod črko K so namreč kazenske zadeve, medtem ko se vsi ostali pri nas in po svetu ločujejo/mo v pravdnih (pod P) oz. civilnih postopkih.

Navedbe o ločitvi seveda ne držijo. Zanikala sta jih tako Janez Janša, kot njegov soproga Urška Bačovnik Janša.

Se bodo laži Janeza Starihe končno nehale z vložitvijo tožbe? Skrajni levičarji očitno poznajo udarec le takrat, ko jih udari po glavi denar?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.