Morilec iz Fužin naj bi že na facebooku napovedal slovo. Imamo podrobnosti!

Domnevni morilec Dušan Vulić. Slika: družbena omrežja

V medije je pricurljalo ime morilca iz Fužin, Ljubljančana, seveda srbskega porekla, šlo naj bi za Dušana Vulić, imenovanega tudi “ludi Dule”!

Razlog za streljanje, kot pišejo Slovenske novice, je bil, kot vse kaže, denar. Vulić, sicer stari znanec sodišč, pa tudi policije, naj bi bil namreč znan po tem, da se skoraj nihče ni upal spraviti v spor z njim. “To je bil nevaren človek,” pravijo mnogi.

Zakaj je prišlo do spora? Pred okoli petimi ali šestimi leti naj bi imela žrtvi Vuliča R.V. in R.Č. zastavljalnico. K njima prišel tudi Vulić ter zastavil svojo zlatnino. Ta naj bi mu, baje zelo veliko pomenila. V zameno naj bi tako dobil denar. No, zdaj, ko naj bi se po nekaj letih ždenja za rešetkami, želel zlatnino nazaj , a kaj ko sta žrtvi zdaj zahtevala več denarja zanjo , kot pa naj bi mu pred leti dala.

Žrtvi sta bili v usodnem trenutku gosta v lokalu, ko je k njima pristopil Vulić. Nato so se umaknili s terase na otroško igrišče lokala, kjer naj bi strelec izvlekel pištolo z dušilcem in ju ustrelil. Enkrat enega, enkrat drugega. »Slišala sem dva strela. Takoj nato sem zaprla vrata,« nam pripoveduje ena od bližnjih prebivalk, drugi pa dodaja, da sta se strela slišala kar precej daleč. Menda vse do bližnjih blokov. Pišejo Slovenske novice.

Vulić naj bi nato sedel v avtomobil in pobegnil v smeri Polja, pri sebi pa naj bi imel tako orožje in menda celo ročno bombo. Avto naj bi na območju Polja ustavil, iz njega izstopil in si sodil sam. »V širši okolici kraja je bil namreč odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. Storilec naj bi se najprej ustrelil in se z bombo še razstrelil.

Je pa na družbenem omrežju facebook, Vulič, že dan prej napovedal, da se bo nekaj zgodilo, piše portal Prava. Tako je zapisal: “Bog naj bo jutri tak dan, kot si jaz želim, adijo vsem!” in dodal Rusko pesem z naslovom “Dvignil bom, vso državo in stal čez grla sovražnikov, katero prepeva pevec u uniformi ruskih vojakov z razpoznavno črko Z!”

Le zakaj policija Dušana Vulića ni bolj nadzirala, ali pri njem doma naredila hišne preiskave in mu zasegla orožje, če je veljal za človeka, katerega so se vsi bali? Se bodo srbski nečedni posli selili sedaj kar v Slovenijo?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.