To so burni odzivi na prvo sejo sveta RTV v novi sestavi!

Ideološko "nevtralni" Goran Forbicio

“Nagnali šefa pravne službe, potem pa protestirali, zakaj ni pravne pomoči,” je o včerajšnjem nenavadnem dogajanju na konstitutivni seji programskega sveta RTVS kritično izpostavil dolgoletni novinar in urednik Spletnega časopisa Peter Jančič. 

Kot smo že pisali, Depolitizacije na RTV SLO v bistvu ne bo. A bo to preko vzvodov o nova leva politična televizija z vzvodi socializa? Levo aktivistično krilo Levice bo imelo pisarno kar v RTV hiši? Državljani pričakujte veliko. Da bodo na intervjuje ali na Odmeve prihajali  preverjeni in z »vnaprej« znanimi odgovori.  Samo nekaj sekvenc iz dela Seje Sveta je dovolj za slabost od slabega in na trenutke neprimernega načina obnašanja, drže in komuniciranja. Samo še kotiček za snifanje, bi morali urediti, pa bo tako kot mora biti. Kar dobršen del ima to prakso in izkušenj iz neke njim znane bližnje lokacije, kjer imajo polno radiatorjev.

Je pa družbeno omrežje preprosto ponorelo. Tu so najbolj zanimivi tviti:

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.