Na kavi zasačeni skupaj rdeči Jauševec in novinarji portala Necenzurirano?

necenzurirano

Nekontrolirani pljuvalec po vladi, vidni član SD Uroš Jauševec in novinarji levega pljuvalnika Necenzurirano naj bi sestankovali na kavi v BTC.

V BTC NA KAVI RDEČI POMAGAČI IN NOVINARJI NECENZURIRANO

V uredništvu portala Nova24TV smo prejeli informacijo našega bralca, ki se tik pred dopustom mudi po nakupih v ljubljanskem BTC-ju. Ko je šel mimo znanega ljubljanskega lokala Playa, ki je v solastništvu znanega slovenskega pevca Jana Plestenjaka, je za eno od miz imel kaj videti. Na kupu je bila namreč zbrana novinarska dvojica portala Necenzurirano, ki na dnevni ravni blati vlado Janeza Janše, in nekdanji tajnik in glavni kadrovik stranke SD Uroš Jauševec. 

To, da se trojica Cirman-Vuković-Jauševec druži po eni strani ne preseneča, namreč druži jih nestrinjanje z aktualno oblastjo. Portal Necenzurirano namreč na dnevni rani blati vlado, še posebej radi pa se pri tem fokusirajo na premierja Janeza Janšo in stranko SDS. Vse odkar je izbruhnil prvi val novega koronavirusa je Jauševec preko svojih zapisov na Twitterju stopil v ospredje kot izrazit nasprotnik vlade. Dal je vedeti, da je odkrit nasprotnik aktivacije 37. a člena Zakona o obrambi, ki bi predvidel pomoč vojske pri zavarovanju južne meje, še posebej pa je stopil v ospredje, ko je že konec meseca marca napovedal vstaje proti vladi. Potem, ko je v primitivizmu šel še korak dlje in ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa označil za fašista.

Po tem ko so levaki naš portal označili za vladno trobilo, pa se na pljuvalnik proti vladi, ki se imenuje necenzurirano nekontrolirano trudi pisati nesmisle proti vsem, kar ni (po) njihovo. Pri tem pa seveda v veliki meri spodkopavajo resnico še rdeči pomagači.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.