Novo nasilje v Mariboru! Napadli mestnega redarja!

redarje
slika je simbolična

Policijska uprava Maribor je sporočila, da je v bližini Sodnega stolpa na Lentu v Mariboru skupina moških fizično napadla mestna redarja.

SKUPINA MOŠKIH NAPADLA REDARJE

Le nekaj dni po poskusu uboja v Mariboru iz štajerske prestolnice policisti poročajo o novem incidentu. Redarja mariborskega medobčinskega redarstva sta na Lentu opravljala nadzor in nameravala na nepravilno parkirana vozila na pločniku namestiti obvestila o storjenem prekršku. Ko sta na prvo od parkiranih vozil namestila obvestilo, je do njiju prišlo več moških, ki so jima začeli groziti. Prišlo je do prerivanja: eden od moških je redarja odrinil, drugi ga je brcnil v nogo. Redarja, ki sta se počutila ogrožena, sta odstopila od izvajanja nadaljnjih nalog in se umaknila v službeno vozilo.

»Skupina moških jima je sledila do vozila, kjer je eden od njih istega redarja, sedečega v službenem vozilu, brcnil še v predel reber. Prav tako je skupina moških redarjema grozila s smrtjo in od njiju zahtevala, da na omenjenem predelu ne izvajata več svojih nalog, Po dogodku je posredovala policija, ki že obravnava sum storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Ker predkazenski postopek še ni zaključen, več podrobnosti še ni znanih. 

“Pogumneže”, ki so napadli redarje pa zagotovo čaka tudi zaporna kazen. 

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
3.6km/h
20%
8°C
10°
6°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA