Volilne “mučke” na kongresu DESUSA-a?

Erjavec
slika: V fokusu

Na kongresu stranke DeSUS, ki se je zaključil včeraj, je prejel 146 glasov delegatov, njegov protikandidat Srečko Felix Krope pa 71. Neuradno pa naj bi pri štetju našli tudi nekaj ponarejenih glasovnic.

ODKRILI NEVELJAVNE GLASOVNICE

Kot poroča portal 24ur.com, pa naj bi neuradno med prispelo pošto za kongres našli tudi 23 “očitno ponarejenih glasovnic”. Kot pišejo, so bile vse glasovnice izločene že pred začetkom štetja, večina glasovnic pa je bila za protikandidata Srečka Felixa Kropeta. Za še dve kuverti pa morajo ugotoviti, ali sta prav tako ponarejeni, še poroča medij. 

Po drugi strani so dopisno glasovanje dodatno začinile zakulisne govorice (informacije) o “volilni mučki”. Saj, bilo je skrajno nenavadno, da so nekaj več kot 200 glasov šteli skoraj štiri ure, da je volilno komisijo vodila ravno Vesna Rebec, direktorica občinske uprave v Izoli in tesna sodelavka izolskega župana Danila Markočiča, obalnega mesta, kjer leži razvpiti hotel Marina in kjer je izbruhnila ena od tistih bizarnih afer z Aleksandro Pivec, piše Požareport.

Pri tem velja omeniti, da “zloglasna” Nina Stankovič, ki jo je iz Desusa odstranila Pivčeva (vir), sicer pa osebna zaupnica Tomaža Gantarja in dolgoletna tesna sodelavka Gregorja Golobiča, po novem, ne boste verjeli, kot začarano svetuje tudi Karlu Erjavcu?!

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
4.6km/h
75%
10°C
10°
8°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.