V boj proti koroni tudi koalicija KUL in Keber. Jelinčič se jim posmehuje!

kul-KOALICIJA janša šarec
koalicija kul, slika twitter

Pobudnik (burek) koalicije KUL, Jože P. Damijan je v ozadju poln načrtov in se že vidi v vlogi predsednika vlade. Sedaj je predstavil “KUL” načrt za spopad z epidemijo covida-19, ki so ga, ne boste verjeli poslali tudi vladi.

KUL omrežil Dušana Kebra v boju zoper koronavirus?

V svoje mreže so ujeli tudi propadlega politika, ostarelega Dušana Kebra. Tistega, ki je v javnosti pričel širiti informacije o seznamih odpisanih v domovih za ostarele, ki ne bi smeli priti v bolnišnico, ob prvem valu koronavirusa.

Po mnenju KUL je vlada Janeza Janše preveč osredotočena na ukrepe na prostem, kot je zapiranje občinskih meja in nošnja zaščitnih mask na prostem, in premalo na ukrepe v zaprtih prostorih. Največ širjenja okužb je namreč na delovnih mestih in v družinah. Nekdanji minister za zdravje Dušan Keber je, kot enega najpomembnejših ukrepov za preprečevanje širjenja virusa izpostavil pravilno prezračevanje notranjih prostorov.

[color-box color=”blue”] Na Kebrovo neumnost se je že oglasil Zmago Jelinčič, ki je Kebra opomnil da je zunaj sneg in mraz. Tako je zapisal: “Keber je predlagal naj se vsako uro za 10 minut odprejo okna, pa bo corona šla. Sprašujem, ali ve da je zima in ali ima res diplomo medicinske fakultete.”[/color-box]

Sicer pa Dušan Keber, ki ga koalicija KUL ponuja, kot nekakšne vroče žemljice ni kar tako. Pred leti je bi eden izmed glavnih akterjev pri prodaji Klinike za starostnike v Trnovem. Po njegovi zaslugi je tako bila klinika ukinjena, starostniki pa so bili prikrajšani za primerno obravnavo. V preteklem mandatu je svetoval Ministrstvu za zdravje, ki ga je vodila (nesposobna?) Milojka Kolar Celarc. Za svetovanje in pomoč pri pisanju zakona, ki sploh nikoli ni bil sprejet, je Keber prejel kar 36.216 evrov. (vir)

Ravno pravi je ta Keper za KUL koalicijo.

PM

VREME

Maribor
oblačno
78%
1.5km/h
100%
24°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.