Na levi že gneča za novega predsednika države?

župan kočevja

Poleg parlamentarnih nas drugo leto čakajo še predsedniške volitve. Tu bo zelo napeto, saj Borut Pahor ne more več kandidirati, se pa zato levi že postavljajo v vrsto.

Tudi župan Kočevja bi bil rad predsednik?

Najbolj znana “leva” krščanska demokratka Ljudmila Novak je že pokala od samohvale, kako so jo ljudje izvolili, kot najbolj priljubljeno, če seveda verjamemo raznim javnomnenjskim agencijam. In zagotovo bo kandidirala za predsednico Slovenije. Na levi se ugotavlja se tudi o Milanu Brglezu. Se pa pojavlja, kot piše Požareport novo levo ime, župan Kočevja Vladimir Prebilič.

Župan Kočevja Vladimir Prebilič, profesor obramboslovja, nekdanji (osebni) svetovalec Boruta Pahorja in Danila Türka ter zbiralec in strastni bralec stripov, ki je že zavrnil ponudbo za sodelovanje z Juretom Lebnom (Z.DEJ) in Marjanom Podobnikom (Povežimo Slovenijo). In očitno mu županovanje ni več tako všeč. 

Na levi je torej že vrsta in po letu dni, kolikor je še do predsedniških volitev se zna vrsta še kako povečati.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.