Na območju Elektra Maribor trenutno 44.000 ljudi elektrike. V Mariboru pometalo stojnice!

Maribor, slika Maribor24

Zaradi neurja, ki divja na Štajerskem, je na območju Elektra Maribor trenutno okoli 44.000 odjemalcev brez napajanja z električno energijo. 

Trenutno je brez električne energije tudi 5000 odjemalcev največ na Tolminskem (Trebuša, Šentviška planota, Kneža, Čiginj, Volče, Lom), Kobariško (Breginj, Livek), Cerkljansko, na Kanalskem, Goriška brda, Čepovan.

Brez električne energije so ostali tudi na Celjskem. »Po včerajšnjem neurju je prišlo do ponovnega izpada električne energije na distribucijskem območju Elektra Celje. Brez električne energije je nekaj več kot 1000 odjemalcev.

V Mariboru sta veter in dež škodo naredila tudi na prizorišču OFEM-a. Okoli osme ure zjutraj se je nad Mariboru razbesnelo neurje, ki je v slabih petih minutah povzročilo škodo na enem od prizorišč OFEM v Mariboru. Na Glavnem trgu so nenadni sunki vetra in zelo intenzivna pliga, iz pročelja ene od hiš sneli reklamno ponjavo, ki je že dlje časa promovirala OFEM. Prav tako nalivu ni bilo kos nekaj stojnic, ki so še včeraj ponujale gledalcem dvigovanja uteži različne vsebine. Piše Maribor24.

Glavni trg po neurju. Slika Marior24.

O slabem vremenu, predvsem močnemu deževju in ponekod tudi vetru poročajo praktično iz vse Slovenije. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.