Velika žalost v občini Trnovska vas! Umrla oba mlada udeleženca nesreče.

kraj nesreče, slika Ptuj.info

V soboto se je na območju občin Destrnik in Trnovska vas, zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl 19-letni domačin, njegov leto dni mlajši prijatelj, sopotnik v avtomobilu, pa se je hudo poškodoval. Žal je tudi ta za posledicami nesreče včeraj umrl.

 

19-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri Biša proti Ptuju. V desnem nepreglednem ovinku je zapeljal na peščeno bankino ob desnem robu vozišča, nato pa v levo na nasprotno smerno vozišče, kjer mu je nasproti pripeljalo vozilo. 19-letni voznik je naglo zavil v desno, pri tem pa izgubil oblast nad vozilom, tako da se je vozilo prevrnilo na levi bok in drselo po travnati površini. S prednjim delom vozila je najprej trčil v brežino, nato pa v drevo. 19-letni voznik je umrl na kraju nesreče, včeraj v bolnišnici pa tudi 18-letni sopotnik.

Žalostna usoda, ki je doletela 19-letnika, je v črno zavila njegove bližnje in prijatelje. Domačini v Trnovski vasi, ki je tudi središče istoimenske občine, so bili včeraj šokirani. Prav nihče ni mogel verjeti, da je vas, v kateri se skoraj vsi poznajo, doletela takšna tragedija. »Nikakor ne moremo dojeti, da se je to pripetilo. To ne more biti res. Ne vem, kam sta se peljala, a to je strašno,« nam je na prizorišču tragedije, ko je bilo razbito vozilo že odstranjeno, med glasnim jokom razlagala mladenka. Pišejo Slovenske novice

 

A tokrat se je zgodilo najhuje. za posledicami nesreče je umrl tudi sopotnik v avtomobilu, komaj 18-letni fant. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.