Na POP TV ukinili skrajno levičarsko oddajo, Preverjeno.

Alenka Arko, voditeljica odaje Preverjeno. Zajem slike POP TV

Oddaje Preverjeno, ni več. Tako naj bi se odločili na POP TV. Ta skrajno, politično leva, TV oddaja, se tako po dvajsetih letih poslavlja. Kam odhaja voditeljica Alenka Arko?

 

Oddaja je dolgo zdržala. Kar skoraj 20 let. Verjetno niti nebi, če nebi bil oddaja Preverjeno, na “priljubljeni” komercialni televiziji POP TV, pomaknjena skrajno levo. Še posebej takrat, ko je bil v obdelavi predsednik največje politične stranke Janez Janša.  

 

V zadnjem času POP TV zapuščajo številni novinarji, nekateri dobijo odpoved, drugim ponudijo novo delovno mesto. No novo delo bo sedaj očitno dobila tudi voditeljica Alenka Arko. Verjeto za kakšne posebne usluge. Kot piše portal Žurnal24, je Arko sicer konec prejšnjega tedna povedala, da o ukinitvi oddaje ne ve nič. “Nimam informacije, da bi nas ukinili. Konec junija so mi sporočili, da z novo sezono začnemo 5. avgusta, drugih informacij nimam,” je za Žurnal24 v petek povedala Arko.

 

Očitno so se lastniki, Čehi odločili da te oddaje ne bo več. Dobro, da ne poznajo političnih razmer pri nas in oddaje Preverjeno. Verjetno bi Arko že prej zamenjali?

 

Tako so recimo že leta 2015 v oddaji v desetih minutah, objavili kar 16 laži?

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.