Na Ptujski gori danes čustvena maša za domovino v organizaciji SDM

Maša na Ptujski gori

Danes je bila v Marijini cerkvi Ptujski gori izredno čustvena maša za domovino. Mašo je potekala pod organizacijo SDM.

V želji medgeneracijskega sodelovanja so mladi člani Slovenske demokratske stranke iz celotne Štajerske regije organizirali prvi medgeneracijski dogodek Slovenske demokratske mladine (SDM) in Slovenske demokratske stranke (SDM). Na Sveti maši za Domovino se je zbralo kar okoli 90′ ljudi.

Z dogodkom so mladi člani SDM vzpodbudili zavedanje o povezovanju med generacijami. In ravno to je tisto, kar je potrebno, v naši družbi. V SDM so poudarili, da imamo eno samo domovino, ki je nastala na krščanskih temeljih in vrednotah, za katere se je potrebno boriti s skupnimi močmi.

Maše so se med drugim udeležili tudi poslanci Jožef Lenart, Andrej Kosi in Anton Štrubej. Ter Sekretar stranke SDS za Štajersko Luka Simonič, podpredsednik SDM Tim Rauter, predsednica SDM Maribor Maša Medved in ostali. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.