Umrl je znani mariborski režiser, snemalec in urednik Danijel Pohorec

Danijel Pohorec

Kot strela z jasnega je odjeknila vest, da je udarila vest, da je nenadoma umrl znani snemalec, režiser in urednik Danijel Pohorec. Zadnje čase je bil znan predvsem po urednikovanju TV oddaje “Ujemi sanje”.

Danijel je bil ustvarjalec številnih video spotov za glasbenike, posnel je številne reklame, sodeloval v različnih projektih, nazadnje pa je s svojo oddajo “Ujemi sanje” sodeloval po številnih krajih Slovenije in posnel na stotine tovrstnih oddaj. Na poslovnem sestanku v Srbiji naj bi ga namreč obšla slabost, kasneje je umrl v bolnišnici v Srbiji.

Od njega se tako poslavljajo številni glasbeniki, gledalci njegovih oddaj in številni drugi.

 

To je bil eden od najbolj znanih Danijelovih izdelkov

Družini Pohorec izrekamo sožalje tudi z našega portala!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.