Na RTV ponovno v “podporo” anticepilcem. Cepljeni so gen hlapcev?

Tanja Gobec, zajem zaslona

Tanja Gobec mnoge presenetila z izbiro proticepilskega gosta. Gradišnik je dejal, da imajo tisti, ki so se cepili, gen hlapcev. To je še ena neumestna pripomba kar se tiče pozitivnih novic glede cepljenja.

Branko Gradišnik: “Tisti, ki so se cepili, imajo gen hlapcev.”

Neverjetno, neumestno, žaljivo. V oddaji Politično na RTV Slovenija je voditeljica Tanja Gobec (tokrat povsem trezna) s pisateljema, publicistoma, prevajalcema Alenko Puhar in Brankom Gradišnikom govorila o razdeljenosti tudi na ravni cepljenih in necepljenih. Gosta je vprašala, kaj menita o obveznem cepljenju proti covidu 19. Medtem ko je Puharjeva dejala, da je proti obveznemu cepljenju, ki »bi povečalo konfliktnost v družbi in družini«, a da bi sama preživela z obveznim cepljenjem, pa je mnoge šokiral Gradišnik, ki je dejal, da imajo tisti, ki so se cepili, gen hlapcev.

Med drugim se je oglasil dr. Samo Vesel, ki je na twitterju zapisal (nelektorirano): »Ponoven zdrs RTV Slovenija. Z nudenjem medijskega prostora proticepilcem v primetime-u lahko morda sprejmem samo ob izjavi novinarke in odgovorne urednice, da sta polno cepljeni. Sicer gre za sabotažo. In kot tako bi jo morali odgovorni tudi obravnavati«. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.