Na sejmu MOS v Celju se predstavlja tudi stranka SDS!

Na sejmu MOS v Celju se predstavlja tudi stranka SDS!

Letošnji celjski sejem MOS tudi letos, kljub obveznem ukrepu PCT ni razočaral. Na sejmu najdete praktično vse, kar si želite. Tam najdete tudi nekatere politične stranke.


Na MOS-u tudi stojnica Slovenske demokratske stranke

MOS je osrednja poslovno-sejemska prireditev, ki je razdeljena na 5 področij: MOS Dom, MOS Tehnika, MOS Turizem, MOS B2Bin MOS Plus. Sejem spremljajo tudi predavanja, dogodki in delavnice iz posameznih področij, kjer lahko dobite številne koristne informacije v zvezi z gradnjo doma ali izveste kako ustanoviti podjetje. Sejem ima tradicionalno tudi državo partnerico, kar dodatno olajša vzpostavitev gospodarskih vezi med državama. Letos je to Madžarska.

Na sejmu pa se letos predstavljajo tudi nekatere politične stranke. Tako najdemo tam na letošnjem MOS, Slovensko demokratsko stranko, Novo Slovenijo in Stranko modernega centra. Naša ekipa je bila na stojnici Slovenske demokratske stranke. 

Janez Janša in Viktor Orban na stojnici pošte Slovenija

Slovenska demokratska stranka raste tudi na terenu, pravi predsednik SDM Maribor Luka Simonič. Ves dan so aktini tudi člani Slovenske demokratske mladine, ki pridno izpolnjujejo pristopne izjave. Tako kot stranka, se tudi mladi povezujejo, družijo in se spoštujejo, z ostalimi mladimi v Novi Sloveniji in stranki Modernega Centra.

Stojnico Slovenske demokratske stranke, kot tudi Nove Slovenije in stranke modernega centra lahko obiščete v hali L1!

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.