Na smučanju grozil direktorju TV Slovenija Urbaniji.

Uroš Urbanija
Uroš Urbanija, slika: Demokracija

Zagotovo se najdejo v Sloveniji kakšni levičarski premetenci, ki tudi pri športu iščejo vse trenutek za zgago in napade na ljudi, s katerimi se ne strinjajo.

Napadi na znane osebnosti v Sloveniji očitno niso več nič nenavadnega. A do nekaterih napadov ima policija, kot leva politika prizanesljiv odnos, do drugih spet pa odklonilnega.  

Tokrat o verbalnem nasilju poroča direktor RTVS Uroš Urbanija. Neznanec naj bi ga zmerjal na smučišču ter mu celo grozil. V svojem slogu Urbanija žaljivemu neznancu ni ostal dolžan. Kot je zapisal na Twitterju, mu je odvrnil, da ima srečo, ker »če bi tako napadel Niko Kovač, bi ga že policija odpeljala. Človek se je v hipu zresnil, še več, na koncu sva si oba zaželela lepo smuko.« Ali je Urbanija podal tudi prijavo na policijo o napadu, ni povedal.

V Sloveniji očitno enaki vatli ne veljajo za vse. Tudi Urbanija je v odgovoru povedal čisto resnico.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.