Na športnih igrah SDS, uspešni tudi Mariborčani

slika: e-Maribor

V Vojniku so danes potekale že tradicionalne 19. letne športne igre SDS, ki jih je organiziral Športni forum SDS. Na športnih igrah je bila tudi ekipa e-Maribor.

V različnih športnih disciplinah je sodelovalo več kot dvesto članic in članov stranke, za športno vzdušje pa so skrbeli številni navijači. Dogodka so se udeležili tudi predsednik SDS Janez Janša, evropski poslanec dr. Milan Zver, poslanka Jelka Godec, poslanci Bojan Podkrajšek, Marjan Pojbič, mag. Dejan Kaloh, Boris Doblekar, Franc Rosec, Franci Kepa in Ljubo Žnidar.

ekipa SDS Maribor/Duplek, Dejan Kaloh, Marijan Pojbič, slika: e-Maribor

slike: e-maribor

Janez Janša, slika: e-Maribor

Tekmovalke in tekmovalci ter ekipe so se pomerili v kategorijah mali nogomet, odbojka, košarka, tenis, namizni tenis, kros in šah. Prvi trije v ekipnih športih so prejeli pokale, tekmovalci v posameznih kategorijah pa medalje. Nagrade so podelili zbrani poslanci. Pokal za najboljši odbor je letos pripadel občinskemu odboru SDS Vojnik.

Na koncu se je za ves vložen trud v organizacijo športnih iger zahvalil tudi predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša. Izpostavil je, da je SDS športna stranka: »Zdrav duh gojimo v zdravem telesu, kar je še posebno pomembno sedaj, ko nas čaka drugi polčas letošnjih volilnih dogajanj, lokalne volitve, ki so za kvaliteto življenja ljudi v državi enako pomembne kot državnozborske. Kondicijo, ki smo jo nabirali, bomo porabili tudi za kampanjo, ki je pred nami, da izvolimo najboljše, ki bodo skrbeli za blaginjo po slovenskih občinah.« Več na SDS.si

Nagrade na 19. športnih igrah SDSa so dobili tudi Mariborčani. Dosegli so dve drugi mesti. V teku v starostni kategoriji od 16. do 30 let je bil drugi, Rene Pernek, (se je pa Rene pojavil tudi v nogometni ekipi Maribora, ki je dosegla 3. mesto),  v šahu pa je bila druga, mariborska ekipa pod vodstvom Franca Simoniča.


Rene Pernek, slika: e-Maribor

Reme Pernek, slika: SDS

 

 

 

 

Franc Simonič, slika: e-Maribor

Mariborski šahisti SDS, slika: e-Maribor

Na športnih igrah smo si nabrali moči, da na lokalnih volitvah tudi “rdečo trdnjavo” Ljubljano obarvamo rumeno. Je povedal predsednik Športnega foruma SDS Gregor Slabe, ob zaključku 19. športnih iger.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.