Na vrh portala Siol.net, postavili sovražnega levičarskega tviteraša?

Mihael Šuštaršič, slika Nova24TV

Golob je naredil čistko na portalu Siol.net. Seveda, so najprej morali zamenjati Rajka Geriča, direktorja TSmedie, hčerinske družbe Telekoma Slovenije, ki izdaja portal Siol. 

Nato se je zgodil kadrovski lov na novega urednika Siola, Mihael Šuštaršič, ki so ga včeraj potem imenovali za “novega Jančiča”, pa naj bi bil šele “šesta izbira”. Pred njim nam namreč kontaktirali kar pet novinark in novinarjev Siola, ki pa so vsi po vrsti ponudbo zavrnili. To so bili, naj bo objavljeno za medijsko zgodovino: Simon Kavčič in Jaka Lopatič (Sportal), David Kos (notranja politika), Nina Vogrin (Trendi) in Srdjan Cvjetovič (Digisvet). Očitno niso bili dovolj levi.


 Toda pri imenovanju Mihaela Šuštaršiča, ki sicer sodi med skrajno levo novinarsko-aktivistično srenjo, je prav neverjetno, koga je šel Golob postaviti na vrh Siola ter časovni kontekst te kadrovske odločitve, kar znova dokazuje, da Golob eno govori, drugo pa dela. Piše Požarepor.

Je pa zanimivo da si je novopečeni urednik portala Siol.net Mihael Šuštaršič , ki bo sedaj očitno igral, namesto po neodvisnih, le po levih tipkah svoje neprimerne in sovražne tvite zaklenil. Očitno iz previdnosti.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.