Podrobnosti o napadu na Branka Grimsa pred Državnim zborom. Odzivi.

Branko Grims, zajem zaslona

Poročali smo že o napadu na poslanca Slovenske demokratske stranke Branka Grimsa, ki se je zgodil včeraj okoli 16. ure pred Državnim zborom. Tu so podrobnosti.

Kot je opisal incident Grims, je za njegovim hrbtom pristopil neznani moški in ga porinil po stopnicah. K sreči pri tem ni padel, sicer bi se lahko ubil, je pojasnil napadeni Branko Grims. “Ko sem se lovil, da ne bi padel, me je še močno pljunil od zadaj po laseh in hrbtu,” je povedal Grims in dodal, da je napadalec pobegnil v smeri Maximarketa v trenutku, ko se je on obrnil, da bi ga prepoznal. Napad je poslanec Slovenske demokratske stranke prijavil policiji, želimo si le, da bo dogodek sprožil tolikšen odziv, kot napad na Niko Kovač. Tudi tokrat je napad posnet na kamere, iz katerih je razvidno, da so poslanca čakali iz zasede in da je bil napad načrtovan.

Da napad ni bil slučaj pove podatek, da so se pred parlamentom v času napada grupirali znani obrazi levega ekstremizma – znani iz protivladnih protestov, ko je vlado vodil še Janez Janša. Eden takšnih je Igor Bricelj. Ljubitelji rdeče zvezde kar odkrito grozijo volivcem Slovenske demokratske stranke, vendar se policija na klice po zaustavitvi sovražnega govora ne odziva.

“Ostro obsojam napad na poslanca Branka Grimsa. Pomembno je, da se v vseh primerih fizičnega nasilja čim prej odkrije storilce in sproži ustrezne postopke. Nasilje in nestrpnost je treba nemudoma ustaviti, Slovenija potrebuje dialog in sodelovanje!” je na Twitterju zapisal predsedniški kandidat Anže Logar.

Največjo sramoto poročanja pa si v tem primeru zasluži POP TV.

več podrobnosti sledi…

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
89%
1.8km/h
99%
2°C
3°
1°
1°
Wed
2°
Thu
3°
Fri
2°
Sat
1°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA