Nacionalna televizija ponovno delala reklamo partizanom in komunizmu

zajem slike, RTV

Spolitizirana nacionalna televizija, ki je pod pretvezo po ukinjanju programov, prišla do novih Golobovih milijonov je ponovno razburila javnost z včerajšnjim partizanskim prispevkom.

Za osrednji dnevnik nacionalne TV je obletnica zasedanja AVNOJ-a, v mestu Jajce v Bosni, tako pomemben dogodek iz mračnjaških časov zgodovine, da so, ne le pripravili kratek povzetek, ampak temu posvetili kar cel prispevek v Tedniku. 

Spomin na Jugoslavijo je za nekatere še vedno živ. Predvsem v negativnem smislu, ko je bila prepovedana demokracija, ko nisi smel na glas govoriti proti oblasti, ko so prepovedali vse verske praznike in preimenovali celo kraje. Spomnimo se zloglasne UDBE, ki je ovajala ljudi, ki so bili drugače misleči, jih mučila, ubijala in podobno. Najbolj pa  oči bodejo, nikoli obsojeni  izvensodni poboji, katere so izvedli ravno taki, ki so se  29. novembra leta 1943, odpravili na  2. zasedanje AVNOJ-a v Jajce, na katerem je bila ustanovljena nova jugoslovanska država “enakopravnih” narodov.

Očitno je ta dogodek, ki je sicer del zgodovine, a pusti pri Slovencih žalosten pečat, tako pomemben, da ga je nacionalna televizija uvrstila v svoj program. Kar je neverjetna sramota za nacionalno televizijo, katero smo prisiljeni plačevati vsi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
67%
6.7km/h
100%
11°C
14°
8°
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.