Pri Zvezdani Mlakar je zagorelo! Uničena kurilnica

Slika, FB Zvezdane Mlakar

V ponedeljek, 27. novembra  ob 10.10 je v naselju Suša v občini Ig, v kurilnici stanovanjske hiše zagorela kombinirana peč na drva in plin. Posredovali so gasili PGD Golo, Škrilje in Želimlje, ki so zaprli plinski ventil in pogasili požar. Tako se je glasil poziv na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. Pišejo Slovenske novice.

Zgorelo je pri igralki in TV voditeljici Zvezdani Mlakar. »Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, sem zagledala tak beli dim, ki se je valil iz garaže. Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem, jaz pa sem v hipu pozabila nujno številko za pomoč. Nisem se je spomnila. Hvala Bogu, da smo v kurilnici imeli celo 5 gasilnih aparatov, ker smo v tistem kaosu našli le tri. Z njimi in vodo smo se rešili najhujšega. Hvala Bogu, da se nisem znašla doma sama,« je dodala in nadaljevala, da odgovora, ki ga je začela pisati, ni dokončala.

V bistvu je bila to sreča v nesreči in je zagorela le kurilnica, ki je popolnoma uničena. A kar je bistveno, dom je ostal nepoškodovan.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
10°
12°
Fri
11°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.