Ker ne nosim nikamor maske, so me policaji na silo zvlekli iz avtobusa, vrgli na tla in vklenili, zaradi maske! Ljudje prosim vas, zbudite se, kar smo do zdaj gledali po FB, po drugih državah, ko napadajo ljudi, ker ne nosijo maske, se je to zgodilo v naši preljubi Sloveniji,” je zapisala nevzgojena potnica avtobusa.

Načrtovan incident nevzgojene najstnice?

No seveda je zgodba precej drugačna. Imena in priimka dijakinje seveda ne bomo razkrili, ker gre za mladoletno osebo. Naj pa bi bila oseba N.B. hči lastnika levičarske TV postaje v Bosni, katera naj bi se družila z znanim provokatorjem Nikito Severjem iz Grosuplja, ki načrtuje podobne akcije po državi in za njih išče podobna dekleta.
Poleg tega ima najstnica, ki bo jutri dopolnila polnoletnost, na Facebooku vrsto objav, ki kažejo na to, da je vneta zagovornica nasprotovanja ukrepov. Delila je objave, v katerih avtorji trdijo, da nošenje mask pri učencih pomeni pedagoški kriminal. Prav tako je delila objavo Marka Potrča, v kateri je zagotovil, da mask ne bodo nosili in opozoril, da se bodo zavajanjem uprli. “Naj vidijo, da nismo naivne ovčice,” je med drugim zapisal. Razvidno pa je tudi, da je najstnica članica Facebook skupine “Maske dol.” Skupina je namenjena predvsem aktivistom, ki so – kot pove že ime skupine – nasprotniki nošenja mask. Neolikana in nevzgojena potnica na avtobusu, je tako včeraj s svojim posnetkom postala glavna zvezda te skupine. Piše Demokracija!

Mi pa že vnaprej apeliramo na policijo, da se ob zabavi 18. rojstnega dne neolikane najstnice malo razgledajo po njenem domu. Tam se bodo zagotovo zabavali brez mask.

MG