Nadaljuje se sovražni prevzem RTV. Sedaj tudi brez Plaskanove in Svetine?

Valentina Pleskan in Luka Svetina

Javna televizija postaja vse bolj ugrabljena. Tako, kot so delali v nacistični Nemčiji in v jugoslovanskem komunizmu, tako delajo sedaj. Imeti javno RTV povsem zase, pod krinko nevladnikov.


Fašistični prevzem RTV-ja se torej nadaljuje. Odslej Odmevov na prvem programu Televizije Slovenija ne bo več vodil Luka Svetina, Valentina Plaskan pa ne bo več vodila Dnevnika. S čistkami, vse kar diši po desni politični opciji, torej nadaljuje, v. d. odgovorne urednice Polona Fijavž, ki je to mesto prevzela pred kratkim.

Očitno je Fijavževa pravi levi kader, katere se verjetno nebi sramovali niti v Severni Koreji? Že včeraj je javnost obvestil Igor Pirkovič, da ne bo več oddaje Arena, ko se govori po hodnikih TV Slovenija, naj bi ukinili tudi oddajo Jožeta Možine, Pričevalci.

Prav zanimivo pri vsem pa je to, da se glede čistk na RTV še vedno ni oglasila predsednica države Nataša pirc Musak, katere ja dejala, da ne bo tiho. Prav tako sedaj molčijo tisti, ki so bili glasni glade javne televizije v mandatu Janeza Janše. Recimo od volivcev pozabljena Mariborčanka Lidija Divjak Mirnik, ki je Janševi vladi očitala diktaturo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.