Nagovor predsednika SDS Janeza Janše: “Vladavina prava se spreminja v vladavino barbarstva!”

“V novem letu 2023 nas čaka prihodnost, ki se še ni zgodila. Vedimo, da smo vsi poklicani, da jo sooblikujemo, zato izberimo enotnost in sodelovanje namesto izključevanja, upanje namesto strahu, resnico namesto laži,” je dejal predsednik SDS Janez Janša v svojem video nagovoru.

Kaj nas čaka v naslednjem letu, ki zna biti celo bolj zahtevno od prejšnjih dveh let? Zdravstvo, gospodarstvo, šolniki, prav vsi so v zadnjih dveh letih pripomogli, da je Slovenija kljub izrednim razmeram prišla in ostala na zeleni veji, analize in številke to dokazujejo, navsezadnje je to dokazovala tudi blaginja ljudi. Se je nova vlada omenjenim zahvalila? Ne, zahvalila in nagradila je tiste, ki so zadnji dve leti rušili sistem na vse možne načine in uničevali vse, kar je bilo doslej zgrajeno. “Priti mora čas streznitve, prej se bo zgodilo, bolje bo za vse nas”, je med drugim povedal Janez Janša v svojem nagovoru in pozval vse, “naj k temu pripomorejo, vsak na svoj način, saj se vse začne pri enem posamezniku, enem dejanju”.

Golobova vlada ne namenja zahval tistim, ki so v zadnjih dveh letih reševali življenja ampak tistim, ki so bolezen širili in to na neprijavljenih protestih po trgih in ulicah, “ne zahvaljuje se šolnikom, ki so organizirali šolanje na daljavo za naše otroke ampak te, ki so rušili v šolah preventivne ukrepe, s tem pa podaljšali šolanje od doma zaradi preventive.”, je dejal Janša in opomnil tudi, da “Golobova vlada ne nagrajuje tistih, ki so ob množičnih protestih skrbeli za varnost ljudi in lastnine ampak tiste, ki so razbijali in uničevali po Ljubljanskih ulicah in enako nagrajuje tiste, ki so ob obisku največje delegacije v Sloveniji, ogrozili varnost obiska.”  Nič kaj drugače pa ni z novinarji, ki so iz množičnih protestov poročali in s tem praktično ogrožali tudi sebe v vseh izgredih nasilnikov in vandalov. Tudi tem se Golobova vlada ni zahvalila ali jih nagradila, nasprotno, hvaležnost je pokazala “huliganom, ki so fizično napadali novinarje, snemalce in njihove medijske hiše”. “ Je zaključil Janša.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-3°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA