Najbolj brano! “Musarjeva je nesramna, arogantna, nespoštljiva in lažniva?”

Kaj ste v letu 2022 najbolj brali? Zagotovo so bile to afere pred predsedniškimi volitvami. Največkrat pa ste brali zapis mlade Tejči, ki je na družbenih omrežjih odkrito povedala zakaj Nataša Pirc Musar ni njena predsednica.

NAJBOLJ BRAN ČLANEK LETA 2022

Najbolj bran članek z naslovom  Zapis Facebooka uporabnice: “Musarjeva je nesramna, arogantna, nespoštljiva in lažniva?” objavljen je bil neverjetno pritegnil vašo pozornost, dragi bralci, saj je članek prebralo kar 51944 ljudi. 


Tako je zapisala Tejči na svojem Facebook profilu (lektorsko popravljeno): “Moram se oglasiti. Priznam, da nisem gledala vseh soočenj, ker je to bilo vse skupaj zame preveč. Nataša Pirc Musar, ne morem vas imenovati gospa, čeravno so me starši učili, da sem spoštljiva. Ste nesramna, arogantna, nespoštljiva in lažniva. Medtem, ko je g. Anže Logar spoštljiv, miren sogovornik, ki nikogar ne žali in ne napada. Vi zato ne boste nikoli moja predsednica.”

Ko gledam soočenje čakam, da se v studiu g. Logarju pridruži še g. Janez Janša, ker v stavkih Musarjeve slišim le še njegovo ime. Ja kaj ji nihče ni povedal, da Janša  ne kandidira? Ta njena sprevržena napadalna retorika pokaže kakšen človek je. Ljudje, takšne predsednice si ne želite.

Požar report je v prejšnjem tednu objavil nekakšno tajno študijo o Musarjevi, ki naj bi jo naročil Golob. In kaj so naredili Golobovi? Pospravili so jo v predal. Musarjeva pa za sabo vleče velik nahrbtnik. Mož je vpleten v davčne oaze za katere ona nič ne ve. Pa koga ima za norca? Kdo ji še verjame? Kako lahko takšna ženska sploh kandidira? Ženska je brez vesti. Samo njeno mimiko telesa in obraza opazujte in vam bo jasno z kakšno žensko imamo opravka.

Nenezadnje gre za dvoličnico. Nikoli ni obsodila sovražnega govora in groženj do Janeza Janše in njegove družine, groženj tudi vsem nam, navsezadnje smo vsi Janez Janša. Predsednik vlade Golob celo naziva drugače misleče ljudi  s fašisti in temnimi silami. Je Musarjeva kdaj obsodila sovraštvo Goloba, do drugače mislečih? Nikoli! Ta ženska za nikoli ne bo moja predsednica. Nikoli!

“Dragi prijatelji, domoljubi, ljudje s pametjo. Zdaj imamo priložnost, da nekaj spremenimo. Pojdite vsi na volitve, brez izjeme. Glasujemo za g. Logarja če želimo predsednika, ki bo oče naroda, ne le za elito, ampak za vse nas. 3x glasujemo tudi PROTI škodljivim Golobovim zakonom. Želijo nas utišati. Boste dopustili to? Dovolj je razdvajanja, dovolj je da smo Slovenci drugorazredni. Od nas je odvisna prihodnost nas, naših otrok in vnukov. Popravnega izpita več ne bo,” Je še zapisala Tejči  na družbenem omrežju facebook.


 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
69%
1.8km/h
0%
-2°C
2°
-3°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA